Trappstädning

En ren och välskött trappuppgång ger ett positivt intryck på boende och besökare. Vår trappstädning för fastigheter i Stockholm är utformad för att upprätthålla den höga standarden du önskar för ditt bostadskomplex. Vi ser till att trappor och gemensamma ytor är skinande rena och inbjudande.

Vårt erfarna städteam tar hand om allt från dammsugning och våttorkning av golven till rengöring av räcken och belysning. Vi ser också till att entréområdet är fritt från smuts och skräp, och att eventuella mattor är fräscha och rena. Med vår trappstädning för fastigheter i Stockholm kan du vara säker på att ditt bostadskomplex ger ett välkomnande intryck.

Vi anpassar vår trappstädning för fastigheter i Stockholm efter ditt fastighetsbolags behov och tidsschema. Oavsett om du behöver regelbunden städning eller en engångsbehandling inför speciella tillfällen, är vi här för att leverera en pålitlig och noggrann trappstädning. Ge dina hyresgäster en ren och trygg trappuppgång med vår professionella trappstädning.

Gratis förfrågan

När det är dags att flytta måste man tänka på många saker. Vi är här för att göra det enkelt för dig. Det kan bli stressigt att hinna städa bostaden man lämnar under den begränsade tidsperioden. Att anlita Totalrent AB för din flyttstädning kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom har du garantier på att jobbet blir riktigt gjort. Så tveka inte att kontakta oss redan idag. Det är mycket att tänka på när man ska flytta ut från sin bostad.

Gratis förfrågan
Städfirma Stockholm | Hem/Flyttstädning

1170

Hem/Flyttstädning
Städfirma Stockholm | Kontorsstädning

1100

Kontorsstädning
Städfirma Stockholm | Trappstädning

830

Trappstädning
Städfirma Stockholm | Fönsterputsning

10200

Fönsterputsning

Städfirma Stockholm

Mer

Städfirma Stockholm | Gratis förfrågan