Om oss

Städfirma Stockholm | Om oss

Om oss

Välkommen till Städfirma Stockholm 77!

Vi är ett dedikerat och pålitligt städföretag som erbjuder professionell städtjänst till privatpersoner och företag i Stockholm. Med över ett årtionde av erfarenhet inom branschen strävar vi efter att leverera högkvalitativa städtjänster som överträffar våra kunders förväntningar.

Vårt team av välutbildade och erfarna städexperter är passionerade för sitt arbete och tar stolthet i att se till att varje städuppdrag genomförs noggrant och effektivt. Vi förstår vikten av ett rent och välorganiserat utrymme, oavsett om det handlar om hemmet eller arbetsplatsen. Vår filosofi bygger på att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar våra kunders unika behov och önskemål.

Varför välja oss?

  1. Erfarenhet: Med över tio års erfarenhet har vi utvecklat expertkunskap inom olika städområden och kan hantera olika utmaningar som kan uppstå.

  2. Kvalificerade städexperter: Våra städare är noga utvalda och genomgår rigorös träning för att säkerställa att de kan leverera bästa möjliga städtjänster.

  3. Flexibilitet: Vi förstår att varje kund har sina unika behov och tidsbegränsningar. Därför är vi flexibla nog att anpassa våra tjänster efter dina önskemål och tidsscheman.

  4. Pålitlighet: Vi är ett pålitligt företag som håller våra löften. När vi bokar en städtid, kan du lita på att vi kommer i tid och utför arbetet enligt överenskommelsen.

  5. Miljömedvetenhet: Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga städprodukter och metoder.

Oavsett om det gäller regelbunden hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning eller någon annan städtjänst, är vi redo att hjälpa dig att skapa en ren och fräsch miljö.

Kontakta oss idag för att diskutera dina städbehov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner för städtjänster i Stockholm!

Tack för att du valde Städfirma Stockholm 77!

Städfirma Stockholm | Hem/Flyttstädning

1170

Hem/Flyttstädning
Städfirma Stockholm | Kontorsstädning

1100

Kontorsstädning
Städfirma Stockholm | Trappstädning

830

Trappstädning
Städfirma Stockholm | Fönsterputsning

10200

Fönsterputsning

Städfirma Stockholm

Mer

Städfirma Stockholm | Gratis förfrågan