Byggstädning

Efter ett byggprojekt kan det vara överväldigande att hantera allt damm och röra som lämnats kvar. Vår byggstädning i Stockholm är utformad för att ta bort allt detta och lämna ditt renoverade utrymme klart för användning.

Vårt erfarna team tar hand om grovstädningen efter byggarbetet. Vi rengör och desinficerar, tar bort byggmaterial och ser till att alla ytor är säkra och rena. Med vår byggstädning i Stockholm kan du känna dig trygg med att överlämna ditt nya utrymme till dess avsedda användning.

Lita på oss för en professionell och effektiv byggstädning i Stockholm. Vi har erfarenheten och utrustningen som krävs för att hantera även de mest krävande städutmaningarna efter ett byggprojekt. Låt oss ta hand om efterarbetet så att du kan njuta av det renoverade utrymmet.

Gratis förfrågan

När det är dags att flytta måste man tänka på många saker. Vi är här för att göra det enkelt för dig. Det kan bli stressigt att hinna städa bostaden man lämnar under den begränsade tidsperioden. Att anlita Totalrent AB för din flyttstädning kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom har du garantier på att jobbet blir riktigt gjort. Så tveka inte att kontakta oss redan idag. Det är mycket att tänka på när man ska flytta ut från sin bostad.

Gratis förfrågan
Städfirma Stockholm | Hem/Flyttstädning

1170

Hem/Flyttstädning
Städfirma Stockholm | Kontorsstädning

1100

Kontorsstädning
Städfirma Stockholm | Trappstädning

830

Trappstädning
Städfirma Stockholm | Fönsterputsning

10200

Fönsterputsning

Städfirma Stockholm

Mer