Flyttstädning

När du står inför en flytt är det viktigt att lämna den gamla bostaden i toppskick. Vår professionella flyttstädning i Stockholm är skräddarsydd för att möta denna utmaning. Vi tar hand om rengöringen så att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem.

Vårt team av erfarna städproffs går igenom varje hörn och vrå, från golv till tak. Vi rengör grundligt köket, badrummet, sovrummet och alla andra utrymmen. Vi tar bort damm, fläckar och skräp som kan ha samlats över tiden. Resultatet är en skinande ren bostad som du kan vara stolt över att lämna bakom dig.

Vi förstår att flytten i sig kan vara stressig, och därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig när det kommer till städningen. Med vår flyttstädning i Stockholm kan du vara säker på att du lämnar den gamla bostaden i det bästa möjliga skick. Lita på oss för en problemfri och noggrann flyttstädning.

Gratis förfrågan

När det är dags att flytta måste man tänka på många saker. Vi är här för att göra det enkelt för dig. Det kan bli stressigt att hinna städa bostaden man lämnar under den begränsade tidsperioden. Att anlita Totalrent AB för din flyttstädning kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom har du garantier på att jobbet blir riktigt gjort. Så tveka inte att kontakta oss redan idag. Det är mycket att tänka på när man ska flytta ut från sin bostad.

Gratis förfrågan
Städfirma Stockholm | Hem/Flyttstädning

1170

Hem/Flyttstädning
Städfirma Stockholm | Kontorsstädning

1100

Kontorsstädning
Städfirma Stockholm | Trappstädning

830

Trappstädning
Städfirma Stockholm | Fönsterputsning

10200

Fönsterputsning

Städfirma Stockholm

Mer

Städfirma Stockholm | Gratis förfrågan