Fönsterputsning

Klara och rena fönster gör en stor skillnad i ditt hem. Med vår fönsterputsning i Stockholm kan du njuta av strålande klarhet och en ljusare interiör. Vi tar hand om dina fönster med noggrannhet och skicklighet, oavsett om det är höga eller svårtillgängliga fönster.

Vårt team använder professionella tekniker och utrustning för att säkerställa att dina fönster putsas utan ränder eller fläckar. Vi rengör både insidan och utsidan av fönstren, samt rengör karmar och fönsterbrädor. Resultatet är fönster som ser ut som nya och låter solljuset strömma in i ditt hem.

Vår fönsterputsning i Stockholm är en effektiv och pålitlig tjänst som kan ge ditt hem en fräschare och mer inbjudande atmosfär. Med regelbunden fönsterputsning kan du bibehålla den rena och prydliga känslan i ditt hem året om. Låt oss ta hand om dina fönster och ge ditt hem den uppmärksamhet det förtjänar.

Gratis förfrågan

När det är dags att flytta måste man tänka på många saker. Vi är här för att göra det enkelt för dig. Det kan bli stressigt att hinna städa bostaden man lämnar under den begränsade tidsperioden. Att anlita Totalrent AB för din flyttstädning kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom har du garantier på att jobbet blir riktigt gjort. Så tveka inte att kontakta oss redan idag. Det är mycket att tänka på när man ska flytta ut från sin bostad.

Gratis förfrågan
Städfirma Stockholm | Hem/Flyttstädning

1170

Hem/Flyttstädning
Städfirma Stockholm | Kontorsstädning

1100

Kontorsstädning
Städfirma Stockholm | Trappstädning

830

Trappstädning
Städfirma Stockholm | Fönsterputsning

10200

Fönsterputsning

Städfirma Stockholm

Mer

Städfirma Stockholm | Gratis förfrågan