Storstädning

Ibland behöver ditt hem en ordentlig genomgång. Vår storstädning i Stockholm är en omfattande rengöring som tar hand om smuts och damm på djupet. Vi rengör svårtillgängliga områden och gör ditt hem skinande rent från golv till tak.

Vår erfarna personal använder professionella städprodukter och utrustning för att säkerställa en grundlig städning. Vi rengör inte bara ytor, utan tar även hand om detaljer som kan ha blivit förbisedda. Efter vår storstädning kommer du att uppleva en fräschör och renhet som gör att ditt hem känns som nytt.

Vår storstädning i Stockholm är idealisk när du vill ge ditt hem extra uppmärksamhet eller när du vill förbereda för en speciell händelse. Låt oss göra det tunga arbetet så att du kan njuta av ett prydligt och inbjudande hem. Med vår noggranna storstädning kan du känna dig stolt över ditt hem igen.

Gratis förfrågan

När det är dags att flytta måste man tänka på många saker. Vi är här för att göra det enkelt för dig. Det kan bli stressigt att hinna städa bostaden man lämnar under den begränsade tidsperioden. Att anlita Totalrent AB för din flyttstädning kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom har du garantier på att jobbet blir riktigt gjort. Så tveka inte att kontakta oss redan idag. Det är mycket att tänka på när man ska flytta ut från sin bostad.

Gratis förfrågan
Städfirma Stockholm | Hem/Flyttstädning

1170

Hem/Flyttstädning
Städfirma Stockholm | Kontorsstädning

1100

Kontorsstädning
Städfirma Stockholm | Trappstädning

830

Trappstädning
Städfirma Stockholm | Fönsterputsning

10200

Fönsterputsning

Städfirma Stockholm

Mer

Städfirma Stockholm | Gratis förfrågan