Fyra tips som underlättar när ni beställer hemstädning

Städfirma Stockholm | Fyra tips som underlättar när ni beställer hemstädning

Fyra tips som underlättar när ni beställer hemstädning

02. 08. 2023.

Ibland hinner man inte med allting i sitt hem. Att få lite hjälp ibland med städningen i sitt hem av en städfirma frigör tid för annat. Som grädde på moset kan kan det även minska på den stress som vardagen kan bidra med ibland. 

Vi kan se till att ditt hem alltid är skinande rent. Du väljer själv hur ofta du vill att vi kommer förbi och ser till att varje skrymsle och vrå blir städat. Men det finns några saker som du gärna får tänka på innan du beställer någon av våra tjänster oavsett om det är hemstädning eller kontorsstädning. För att göra livet lite enklare för både dig själv och vår personal. 

Berätta om ert hem och era rutiner

Visa upp ert hem eller kontor och förklara era rutiner för vår städpersonal vid det första besöket. Visa till exempel var ni förvarar er städutrustning och berätta hur ni sköter era soprutiner. Alternativ kan ni skriva en lapp med instruktioner eller informera oss direkt.

Se till att ni har plockat i ordning

För att underlätta för vår personal får ni gärna plocka undan prylar, kläder och disk. Detta för att vi snabbt och enkelt ska komma åt alla ytor och enklare kunna upptäckta smuts. Se till att det finns ljus i rummet och vill ni ha bäddning bör lakan och sängkläder ligga framme.

Se till att det finns städmaterial tillgängligt

Om något hemma hos er kräver särskild skötsel är det bra om detta meddelas oss. För att vi ska kunna utföra vårt arbete effektivt är det dessutom bra om vi har tillgång till bra rengöringsmedel. Det kan till exempel handla om ett trägolv som inte tål starka kemikalier, eller en keramikhäll som behöver behandlas med specialmedel.

Berätta om ni har ömtåliga saker

Alla hus har sina egenheter. Om ni har saker hemma som är ömtåliga och som kan gå sönder behöver ni informera oss. Det kan till exempel röra sig om en elkabel som ger stötar, en tavla som hänger löst eller en dyr vas som står på ett utsatt ställe i hemmet. Vi är alltid försiktiga men ju mer information vi har från början desto bättre. 

Städfirma Stockholm | Hem/Flyttstädning

1170

Hem/Flyttstädning
Städfirma Stockholm | Kontorsstädning

1100

Kontorsstädning
Städfirma Stockholm | Trappstädning

830

Trappstädning
Städfirma Stockholm | Fönsterputsning

10200

Fönsterputsning

Städfirma Stockholm

Mer

Städfirma Stockholm | Gratis förfrågan